Reetta Yrttiaho
2839
page-template-default,page,page-id-2839,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Reetta Yrttiaho positiivisen psykologian kouluttaja ja valmentaja

Hei, olen Reetta

Olen KM, opettaja, valmentaja ja positiivisen psykologian asiantuntija.

Olen kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, sertifioitu valmentaja ja Positive Psychology Practitioner.

Koko ihmiselämän aikan tapahtuvat oppiminen, kasvu ja kehitys ovat olleet aina kiinnostukseni kohteita ja työ ihmisten kanssa kiehtoo minua. Intohimonani on hyvinvoinnin edistäminen niin omassa elämässäni kuin työssäni muiden auttamisessa.

Olen kahden ihanan tytön äiti, graafikko-muusikon vaimo ja ikuinen opiskelija. Rakastan kirjoja, metsää, illanviettoja ystävien kanssa, matkustelua perheen kesken, aamukahvia ja joogaa.

Kasvatustieteen koulutus ja yli kymmenen vuoden kokemus opettajan työstä, positiivisen psykologian sekä työ- ja organisaatiopsykologian opinnot ovat kehittäneet minusta näiden teemojen asiantuntijan.

Minun tarinani

Olen aina inspiroitunut ihmisistä. Opiskelin ensin kasvatustieteiden maisteriksi. Olen toiminut kymmenen vuotta opettajana ja kokeillut myös työskentelyä ulkomailla matkaoppaana sekä erilaisissa koulutuksen kehittämisen projekteissa.

Muutama vuosi sitten pienten lasten äitinä koin uupumuksen, joka muutti elämäni suunnan. Uupumuksen jälkeen oivalsin, että haluan tehdä yhä enemmän minulle merkityksellisiä asioita. Kouluttauduin valmentajaksi ja positiivisen psykologian harjoittajaksi (Positive Psychology Practitioner).

Olen omassa elämässä kokenut valmennuksen mullistavan voiman sekä saanut itsetuntemuksen ja elämänhallinnan taitoja positiivisen psykologian työkaluista. Ammennan nykyisessä työssäni kouluttajana ja valmentajana aineksia omasta kokemuksestani sekä matkan varrella kertyneestä asiantuntijuudesta niin kasvatustieteistä, valmennuksesta kuin positiivisesta psykologiasta.