Positiivisen psykologian asiantuntijaksi?
22037
post-template-default,single,single-post,postid-22037,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Positiivisen psykologian asiantuntijaksi?

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen mielestä, tunteista ja ihmissuhteista. Olen opiskellut koko aikuisikäni, täydennyskouluttanut itseäni ja myös opiskellut valmentajaksi (coaching). Minusta on tuntunut siltä, että mitä enemmän opiskelen, sitä enemmän paljastuu asioita, joita en tiedä. Yksi ydinvahvuuksistani onkin oppimisen ilo! Tätä en tosin tiennyt vielä muutama vuosi sitten. 

Olen itse ollut valmennettavana monta kertaa elämässäni ja saanut apua valmentajan esittämistä kysymyksistä, tehnyt oivalluksia ja löytänyt uusia suuntaviivoja elämääni. Valmennus on hyvin voimakas keino tutustua itseensä ja lähteä tavoittelemaan omia unelmia. Olen kuitenkin opiskellut kasvatustieteitä ja olen hyvin tiede- ja tutkimusorientoitunut. Mietin aina, missä ja miten tätä on tutkittu. Vaikka olen kokenut valmennuksen voiman, minusta on tuntunut, että kaipaisin lisäksi tutkimustietoa. 

Sitten, sattumalta, löysin positiivisen psykologian, hyvinvoinnin tieteen. Positiivinen psykologia tutkii ja edistää ihmisten ja yksilöiden kukoistusta eli hyvää elämää. Sen osa-alueisiin kuuluvat uppoutuminen, Ihmissuhteet, myönteisyys, aikaansaaminen, merkitys ja elinvoimaisuus.  Positiivinen psykologia tutkii mm. myönteisten tunteiden vaikutusta hyvinvointiin, luonteenvahvuuksia, työn imua ja työn merkityksellisyyttä, resilienssitaitoja ja keho-mieli-yhteyttä. Opinnot aloittaessani koin löytäneeni puuttuvan palasen – positiivinen psykologia toi tutkitun tiedon valmennusmenetelmiini. 

En ole koskaan ollut millään kurssilla niin täysillä mukana kuin Joyllan Positive Psychology Practitioner –koulutuksessa. Tuntui, että joka ikinen luento, luettu kirja, verkkotapaaminen ja keskustelu koulutuskavereiden kanssa auttoi minua ymmärtämään enemmän itsestäni ja toisista ihmisistä. Olen koulutuksen jälkeen yhdistänyt positiivisen psykologian, valmennuksen, kasvatustieteiden pohjakoulutukseni sekä työ- ja organisaatiopsykologian opintoni ja luonut kollegani Susanna Posion kanssa positiiviseen psykologiaan keskittyvät työhyvinvointikulutukset. 

Käytän myös jokaisessa yksilövalmennuksessa positiivisen psykologian tutkittuja työkaluja. Mitä paremmin tunnemme itsemme ja omaan hyvinvointiimme vaikuttavat tekijät, sen parempia ja pysyvämpiä elämäntapamuutoksia voimme tehdä. 

 JoyllaPositive Psychology Practitioner –koulutus on 32 opintopisteen laajuinen koulutus ja se kestää kahdeksan kuukautta. Seuraava koulutus alkaa jo syyskuussa, mutta vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Koulutuksen voi suorittaa täysin etänä eli sopii joustavasti työn ohessa suoritettavaksi. Tämä oli minulle kiireiselle yrittäjä-äidille todella suuri helpotus. Koulutukseen on mahdollista saada aikuiskulutustukea. Koulutus sopii hyvin tukemaan omaa kasvua henkilökohtaisessa elämässä tai tueksi työelämään tai yrittäjyyteen. Lisätietoa Joyllan koulutuksesta löydät TÄÄLTÄ . Jos haluat kuulla koulutuksesta lisää, voit ottaa minuun tai Joyllan kouluttajiin yhteyttä. 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Positiivisen psykologian perusteet

Hyvinvoinnin historia ja määrittely, mittaaminen, onnellisuus, positiivisen psykologian interventiot

  • Myönteisyys

Tunnetaidot, positiivisen tunteet, optimismi, kiitollisuus, tunteet 2.0

  • Uppoutuminen

Mindfulness, vahvuudet, flow, työn imu

  • Ihmissuhteet

Sosiaaliset tunteet, empatia, myötätunto, ystävällisyys, altruismi, rakkaus, kommunikaatio, yhteistyö, anteeksianto ja luottamus

  • Merkitys

Eudaimonia, arvot, yhteenkuuluvuus, merkitys, henkisyys, postraumaattinen kasvu

  • Aikaansaaminen

motivaatio, mindsetit, tavoitteet, itsemyötätunto, sinnikkyys

  • Elinvoimaisuus

Keho-mieli-yhteys, avinto, uni, liikunta, stressi, tavat

BONUKSENA

Haluan tarjota kaupan päälle myös yhden Kukoistava Sinä -valmennukseni (arvo 160€). Valmennuksen kesto on 90 minuuttia ja valmennuksessa pääset hyödyntämään positiivisen psykologian oppeja sekä tuomaan niitä omaan elämääsi osaksi pysyvää elämänmuutosta. Käytäthän ilmoittautuessa positiivisen psykologian opintoihin koodia 105RY varmistaaksesi valmennuksen!

Ps. Laitathan minulle viestiä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää! 

Pps. Ja kun olet ilmoittautunut Joyllan koulutukseen, laita viesti ja sovitaan valmennusaika <3 

Pps. Ja varoitan, kun aloitat opinnot, elämäsi saattaa muuttua!