Valmennus / Coaching
2774
pugfolio-template-default,single,single-pugfolio,postid-2774,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Valmennus / Coaching

Millaisesta elämästä sinä unelmoit?
Onko Sinulla jokin suuri haave, jonka haluaisit toteuttaa, mutta et ole saanut aikaiseksi?
Onko elämässäsi jokin tilanne, jonka haluaisit muuttaa parempaan suuntaa?

Valmennus eli coaching on menetelmä, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennus sopii erilaisiin elämäntilanteisiin, jotka kaipaavat tukea tai muutosta liittyivät ne sitten työelämään, arjen hallintaan, itsetuntemukseen, vanhemmuuteen, ihmissuhteisiin tai jonkin unelman toteuttamiseen.

Valmennuksessa Sinä olet päähenkilö – kaikki vastaukset ovat jo Sinulla. Positiivisen psykologian työkaluilla sekä erilaisten valmennustekniikoiden avulla opit tuntemaan itsesi paremmin, kirkastat tavoitteesi sekä teet suunnitelman niiden saavuttamiseksi.

Varaa aikasi valmennukseen

Ja olet askeleen lähempänä unelmiesi elämää!
Suvi
Markkinointipäällikkö
Valmennuksessa Reetta ohjasi näkemään oikeita asioita, oivaltamaan juttuja joille itse olin sokeutunut ja sanomaan ääneen lauseita, joita en olisi osannut kuvitellakaan uskaltavani. Sain sekä paljon uutta pohdittavaa, kuin myös konkreettisia työkaluja ja steppejä tavoitteeni edistämiseksi. Moni valmennuksessa syntynyt orastava ajatus on myös konkretisoitunut taianomaisesti jälkikäteen. Coachina Reetta on innostava, lämmin ja rohkaiseva, ja ennen kaikkea: läsnä. Iso kiitos Reetalle valmennuksesta!
Arto
DI
Reetan persoona ja tyyli jutella sopii erinomaisen hyvin tällaiseen valmennukseen. Reetta on läsnä ja luo mukavan pehmeän tunnelman, ja toisaalta lataa energiaa tilanteeseen kun sitä tarvitaan. Valmennuksessa Reetta tarttui nopeasti sanoihin ja oivalluksiin ihan oikeissa kohdissa. Valmennus käynnisti prosessin, joka jatkuu edelleen. Löysin asioita, jotka ovat itselleni tärkeitä. Ja kaiken lisäksi nyt on uusi työsopimus allekirjoitettu!