Tietosuoja
21836
page-template-default,page,page-id-21836,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TIETOSUOJASELOSTE

Kiitos, kun tutustut tietosuojaselosteeseen.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen henkilötietojesi käyttöön, ole minuun rohkeasti yhteydessä osoitteessa reetta2openminds.fi.

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus tiedottaa selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä tietosuoja-/rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio.

1.REKISTERINPITÄJÄ

Tmi Openminds Reetta Yrttiaho

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Reetta Yrttiaho

+358 40 5396846

reetta@openminds.fi

  1. REKISTERIN PITÄMISEN JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN PERUSTE JA TARKOITUS

Tmi OpenMinds Reetta Yrttiaho rekisterissä ovat asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

  1. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Sinun (käyttäjän) henkilötietojasi käsitellään Tmi OpenMinds Reetta Yrttiahon asiakassuhteiden luomiseen, ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin ja viestintään, analysointiin, tilastointiin ja palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

  1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

– Rekisteröidyn etu- ja sukunimi

– Sähköpostiosoite

– Puhelinnumero (mikäli sellainen on ilmoitettu)

– yrityksen nimi (asiakkaan ollessa yritys)

– tiedot ostetuista palveluista

Sinua koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sallimissa rajoissa, Tmi OpenMinds Reetta Yrttiahon omissa rekistereissä.

 

  1. TIETOLÄHTEET

Sinun (rekisteröidyn) itsesi antamat tiedot ja asiakkuuteesi, palvelun tilaamiseen tai käyttöön, viestintään, sosiaaliseen mediaan sekä muuhun asiointiin liittyvät tapahtumat.

  1. TIETOJEN LUOVUTUS

Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä suoramarkkinointitarkoitukseen, ellet ole itse antanut siihen lupaa.

Sähköpostipalvelu on ulkoistettu ja sijaitsee EU:n ulkopuolella. Palvelu noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta.

  1. TIETOJEN SUOJAUS

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Kaikki tiedot kerätään salasanoilla suojattuihin tietokantoihin, joihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt. Tmi OpenMinds Reetta Yrttiaholla on tarpeen vaatiessa oikeus luovuttaa tietosi viranomaisen käyttöön.

  1. TARKASTUSOIKEUS

Sinulla (rekisteröidyllä) on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia henkilötietoja asiakasrekisteriin on tallennettu ja miten henkilötietojasi käsitellään.

  1. SUORAMARKKINOINTIKIELTO

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

  1. OIKEUS TIETOJEN OIKAISEMISEEN JA POISTAMISEEN

Sinulla (rekisteröidyllä) on oikeus pyytää, että sinua koskevat virheelliset tai epätarkat henkilötiedot korjataan. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteelliset henkilötiedot toimittamalla ne rekisterinpitäjälle.

Sinulla (rekisteröidyllä) on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna sähköpostiosoitteeseen:

reetta (at) openminds.fi

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Muokattu viimeksi 12.2.2020

©2020 Tmi Open Minds Reetta Yrttiaho