YKSILÖVALMENNUS

Millaisesta elämästä sinä unelmoit?
Onko sinulla jokin suuri haave, jonka haluaisit toteuttaa, mutta et ole saanut aikaiseksi?
Onko elämässäsi jokin tilanne, jonka haluaisit muuttaa parempaan suuntaan?

Valmennus eli coaching on menetelmä, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennus sopii erilaisiin elämäntilanteisiin, jotka kaipaavat tukea tai muutosta liittyivät ne sitten työelämään, arjen hallintaan, itsetuntemukseen, vanhemmuuteen, ihmissuhteisiin tai jonkin suuren unelman toteuttamiseen.

Valmennuksessa Sinä olet päähenkilö – kaikki vastaukset ovat jo Sinulla. Positiivisen psykologian työkaluilla sekä erilaisilla ratkaisukeskeisen valmennuksen tekniikoiden avulla opit tuntemaan itsesi paremmin, kirkastat päämäriäsi sekä teet suunnitelmia tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentajina kuljemme matkaa kanssasi tukien, kannustaen, ratkaisuja etsien ja auttaen Sinua tekemään oivalluksia.

Kaikki valmennukset on mahdollista toteuttaa etäyhteydellä.
Laita viestiä ja varaa maksuton tutustumisaika.

VALMENNUKSISTA SANOTTUA

“Valmennuksissa Reetta ohjasi näkemään oikeita asioita, oivaltamaan juttuja joille itse oli sokeutunut ja sanomaan ääneen lauseita, joita en olisi osannut kuvitella uskaltavani. Sain sekä paljon uutta pohdittavaa, kuin myös konkreettisia työkaluja ja steppejä tavoitteeni edistämiseksi. Moni valmennuksessa syntynyt orastava ajatus on myös konkretioistunut taianomaisesti jälkikäteen, kun alitajunta on työstänyt sitä myöhemmin eteenpäin. Coachina Reetta on innostava, lämmin ja rohkaiseva, ja ennen kaikkea: läsnä. Iso kiitos Reetalle valmennuksesta!”

Suvi, Marketing manager

 

”Susanna valmensi minua etsiessäni uusia suuntia urallani. Olen kulttuurin ja luovan alan moniottelija ja teen paljon hyvin erilaisia töitä ja kiinnostuin muutama vuosi sitten kirjoittamisesta luovan ilmaisun välineenä. Olen kirjoittanut aiemmin viestinnän ja markkinoinnin asiasisältöjä, mutta oman kirjan kirjoittaminen on ollut haaveissa jo pitkään. Valmennuksen aikana sain Susannan mahtavalla tuella luotua suunnitelman kirjan kirjoittamiseen ja ennen kaikkea hän sai minut tajuamaan, että pystyn aivan hyvin toteuttamaan haaveeni. Susannalla on uskomattoman hienovarainen, avoin ja lämmin tapa valmentaa ja ammattitaito on rautainen. Toivoisin joka ikisen ihmisen saavan tällaista tukea käsitellä elämän ja itsensä epävarmuuksia! Tuntui etuoikeutetulta saada heittäytyä tällaisen luotettavan ihmisen hoteisiin pohtimaan asioitaan ja laittamaan niitä järjestykseen.

Salla Kozma, näyttelijä & tuottaja

 

”Kiitos! Tapaamiset Openminds Coachingin iki-ihanan ja erittäin pätevän Reetan kanssa auttoivat saamaan perspektiiviä omaan työelämään, oikomaan omia ajatuksia sekä oivaltamaan monta asiaa. Sain myös työkaluja joita käyttää ja joiden pariin palata kun tilanne sitä vaatii. Suosittelen sydämen pohjalta, tarjolla ammattimaista, vilpitöntä ja avartavaa opastusta sekä työhön että arkeen!”

Susanna, myynnin esimies

PALVELUT JA HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA VELOITUKSETON ALKUTAPAAMINEN!

Valmennuspaketti 1, hinta 380€

Sisältää neljä tunnin mittaista (60 min) valmennussessiota välitehtävineen sekä puolen tunnin aloituskeskustelun.

Valmennukset laskutetaan asiakassopimuksen alkaessa. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Valmennuspaketti 2, hinta 570€

Sisältää kuusi tunnin mittaista (60 min) valmennussessiota välitehtävineen sekä puolen tunnin aloituskeskustelun.

yksilovalmennus