Yksityisopetus
22133
page-template-default,page,page-id-22133,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SINUN OPE – YKSITYISOPETUSTA

Tuntuuko, että toivoisit lisää tukea lapsesi koulunkäyntiin tai haluaisit, että hänen opetuksensa voitaisiin järjestää etäopetuksena luvuonna 2020-2021.

openminds yksityisopetus

Tarjoamme yksityisopetusta ja etäopetusta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Vielä on muutamia yksityisopetuspaikkoja vapaana. Otathan yhteyttä ja varaat veloituksettoman alkutapaamisen.

 

Ilolla, Sinun opet

Susanna & Reetta

 

050 5911 061 & 040 4396 846

Yksityisopetusta ja tukea koululaisten elämään

Meille kaikille tulee elämässä tilanteita, jolloin ulkopuolinen apu ja tuki tulee tarpeeseen.

 

Tarjoamme yksityisopetusta pääasiassa 1. – 6. luokkalaisille oppilaille, mutta mahdollisuuksien mukaan myös 7. – 9. luokkalaisille.  Opetusta on saatavana kaikista peruskoulussa opetettavista oppiaineista. Englannin ja ruotsin kielen opetusta on tarjolla 1. – 6. luokkalaisille. Opetamme myös suomea toisena kielenä.

 

Koulunkäyntiin liittyy oleellisesti myös oppimistekniikat ja -tavat. Harjoittelemme erilaisia oppimis-, muistiinpano- ja  lukutekniikoita sekä esimerkiksi ajanhallintaa ja -käyttöä, koulunkäynnin ja kotitehtävien aikatauluttamista, niin että aikaa jää myös harrastuksille ja vapaalle tekemiselle.

 

Opetus ja tehtävät valmistellaan aina yksilöllisesti oppilaan tarpeisiin sopivaksi. Oppitunneilla on mahdollisuus kerrata jo opittuja asioita, harjoitella niitä lisää, valmistautua kokeisiin tai esimerkiksi pohjustaa uutta koulussa opetettavaa asiaa. Koemme tärkeäksi sen, että huoltajat tietävät, missä mennään. Informoimme aina huoltajia oppituntien jälkeen.

 

Koulussa opiskeltavien oppiaineiden lisäksi tarjoamme apua ja tukea myös muihin lapsia ja nuoria koskettaviin asioihin ja elämän tapahtumiin. Haluamme olla tukena silloinkin, kun tuntuu, ettei kaikki suju niin kuin toivotaan. Oppilaat kohtaavat koulumaailmassa paljon hämmentäviä asioita ja niiden käsittely tai niistä puhuminen saattaa olla huoltajille vaikeaa. Tarjoamme tukea esimerkiksi alakoulusta yläkouluun siirtymiseen, perhesuhteisen muuttuessa, koulun vaihdoissa, itsetuntoon, kiusaamiseen, yksinäisyyteen, ravintoon ja uneen liittyvissä asioissa. Mielestämmeoppilas tulee nähdä kokonaisuutena. Opettajan roolin lisäksi toivomme pystyvämme olemaan lapselle/nuorelle turvallinen aikuinen ja toimia ikään kuin valmentajana tai koulunkäynnin mentorina.

 

Oppitunnit ja/tai tapaamiset ovat 60 minuutin pituisia.

Palvelut & Hinnasto

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA VELOITUKSETON ALKUTAPAAMINEN!

Yksityisopetus

Yksityisopetus 60 min. hinta: 78€

Opetuspaketti 4 x 60 min. hinta: 300€

Opetuspaketti 6 x 60 min. hinta: 450€

Harjoitus-/Koepaketti

hinta alkaen: 75€

Sisältää oppilaalle yksilöllisesti laadittua oppimateriaalia. Harjoitusten avulla oppilas saa palautetta omasta osaamisestaan, mikä auttaa myös itsearvioinnin kehittymisessä. Nämä paketit soveltuvat hyvin myös yksityisopetuksen lisäksi.

Saatavana myös etäopetusta.

Ensisijaisesti työskentelemme pääkaupunkiseudun alueella ja Itä-Uudellamaalla, mutta sovitusti myös muualla. Myös etäopetus on mahdollista esimerkiksi ulkomailla asuville.

 

Oppitunnit laskutetaan asiakassopimuksen alkaessa. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.  Matkakulut: sisältyvät hintaan, kuitenkin max. 30 min. Pidemmät matkakulut: opetuspakettien hintaan lisätään matkakorvaus 10€/alkava 30 min. Opettajan sairastuessa mahdollisuus pätevään sijaiseen, oppilaan sairastuessa/estyessä oppituntia siirretään.